AirconditioningVloermodel


Montage


De FDFL-airconditioners zijn zonder ingrijpende voorzieningen eenvoudig te plaatsen. Dat is een enorme troef voor winkels, restaurants en kantoren, maar ook voor privéwoningen.

Airco

AircoFDFL 308


Binneneenheid

AircoFDFL 308


Afstandsbediening

AircoFDFL 308


Buitenbediening

AircoAirco hoezo?


Airconditioning heeft een vaste stek veroverd. Ondanks de vele vooroordelen is airconditioning nog nauwelijks weg te denken uit onze dagelijkse leefwereld. Met airconditioning kan de temperatuur van een ruimte precies op uw behoeften worden afgesteld. Dankzij het gebruiksgemak, het comfort en de verhoogde hygiëne in combinatie met een stijgende prestigewaarde en rentabiliteit op termijn, is airconditioning een begrip dat veld blijft winnen. Vandaag zijn reeds vele kantoorgebouwen, hotels, hospitalen, winkels, grootwarenhuizen, eetzalen, restaurants en privéwoningen ermee uitgerust. Zowel in nieuw- als in vernieuwbouw. In een aangenaam klimaat is het immers prettiger leven en worden er betere verkoops- en arbeidsprestaties geleverd. Daarvoor zorgt airconditioning.De airconditioner serie "FDEN"


Comfort


De nauwkeurige elektronische temperatuurregeling van de airconditionerserie FDEN staat garant voor een maximum aan behaaglijkheid. Door gebruik te maken van het neusje van de zalm op het gebied van ventilatortechniek gaat de serie prat op een fluisterstille werking. Het autoswing uitblaasrooster zorgt voor een gelijkmatige luchtverdeling vanuit één punt.Maatwerk


Het assortiment airconditioners van de FDEN-reeks biedt u een keuze uit 10 verschillende types waarmee u inspelend op de interne/externe belasting van het vertrek, het klimaat perfect kunt regelen. Maatwerk dus.

Airco

AircoFDFL 308


Binneneenheid

AircoFDFL 308


Afstandsbediening

AircoFDFL 308


Buiteneenheid

AircoDe airconditionerserie "SRT"


Comfort


De nauwkeurige elektronische temperatuurregeling van de airconditionerserie SRT staat garant voor een maximum aan behaaglijkheid. Door gebruik te maken van het neusje van de zalm op het gebied van ventilatortechniek gaat de serie prat op een fluisterstille werking. Het autoswing uitblaasrooster zorgt voor een gelijkmatige luchtverdeling vanuit één punt.Maatwerk


Het assortiment airconditioners van de SRT-reeks biedt u een keuze uit 4 verschillende types waarmee u inspelend op de interne/externe belasting van het vertrek, het klimaat perfect kunt regelen. Maatwerk dus.

Airco

AircoFDFL 308


Binneneenheid

AircoFDFL 308


Afstandsbediening

AircoFDFL 308


Buiteneenheid

AircoDe airconditionerserie "FDTN"


Comfort


De nauwkeurige elektronische temperatuurregeling van de airconditionerserie FDTN staat garant voor een maximum aan behaaglijkheid. Door gebruik te maken van het neusje van de zalm op het gebied van ventilatortechniek gaat de serie prat op een fluisterstille werking. Het autoswing uitblaasrooster zorgt voor een gelijkmatige luchtverdeling vanuit één punt.Maatwerk


Het assortiment airconditioners van de SRT-reeks biedt u een keuze uit 10 verschillende types waarmee u inspelend op de interne/externe belasting van het vertrek, het klimaat perfect kunt regelen. Maatwerk dus.

Airco

AircoFDFL 308


Binneneenheid

AircoFDFL 308


Afstandsbediening

AircoFDFL 308


Buiteneenheid

Airco